Groepslessen

First Class Sports heeft een leuk pakket aan groepslessen voor u samengesteld.

Enthousiaste deelnemers en bevlogen instructeurs zorgen voor een gezellige sfeer. De lessen zijn gevarieerd waardoor er altijd wel een les die aansluit bij jouw doel. PUMP, BALANCE/YOGA, BODYSHAPE, BBB, CROSS BASIC en CROSS RUMBLE.

 

Onze groepslessen gaan altijd door!!

 

 

CROSS Making fitness fun

De ruime benedenzaal is volledig ingericht voor diverse vormen van crossfit, o.a. kettlebells, sandbags, plyoboxen, battle rope en een powersledge geven uw training een nieuwe dimensie. 

 

 

RUMBLE Making fitness fun

 

Een leuke uitdaging voor beginners en gevorderden.

Deze bokszaktraining is een mix van Kick4Fun en de ouderwetse bokszaktrainingen. Durf jij het aan!

 

 

 

         
 
ZUMBA
 
BOKSEN
Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan.
 
BODYSHAPE
Een Body Shape les is een trainingsmethode van een uur, waarin een combinatie gemaakt wordt van een stukje cardio-training, met een deel spierversterkende oefeningen.

In de lessen traint u het cardiovasculaire systeem, waarbij u vet verbrandt en een betere conditie krijgt
 
CROSS BASIC
In deze 45 minuut durende circuit training maak je kennis met CROSS en de materialen, als kettlebells, sandbags, medicinballs etc. Tijdens deze intensieve en gevarieerde training leer je je grenzen verleggen en het uiterste van het lichaam te vragen.
 
CROSS RUMBLE
Deze CROSS trainingen zijn een mix van KICK4FUN en de ouderwetse bokstrainingen. Dit is een training van 60 minuten met hoge intensiteit waar je de verzuring van het lichaam zal gaan voelen. Durf jij het aan
 
PUMP
De snelste manier om een strakker lichaam te krijgen.

In deze spierverstevigende groepsles werk je met gewichten waarmee alle belangrijke spiergroepen worden getraind.
 
BALANCE/ YOGA
Met oefeningen uit Yoga en T'ai Chi zullen coördinatie, flexibiliteit en kracht verbeteren. Meedoen aan Balance voelt aan als een cadeautje voor je lichaam.

Heerlijk op de zondagochtend.